Я вже зареєстрований

Перейти до інформації та послуг у вашому персональному кабінеті.

Я ще не реєструвався

Ви не користуєтесь нашим інструментом? Зв'яжіться з нами, ми допоможемо вам у  будь-який час!

 

Декларація про конфіденційність

Ми вважаємо вашу інформацію конфіденційною та не будемо розголошувати її чи дозволяти її використовувати будь-яким іншим чином. Ця заява про конфіденційність пояснює, які типи персональних даних отримує Mas Seeds при взаємодії з нами та нашим WEB-сайтом.

Збір персональних даних

Коли ви зв'язуєтесь з нами з приводу будь-якого питання через наш WEB-сайту, ми збираємо персональну інформацію, необхідну для обробки ваших запитів.  Мова йде про наступну інформацію: ім'я, прізвище, електронна адреса та телефон.

Коли ви заповнюєте форму Agrotempo, включаючи імена та електронну пошту, ми можемо запитати вашу стать та поштову адресу.

В обох випадках ця інформація необхідна для роботи з вашим запитом та у жодному випадку не буде використана для інших цілей.

Cookie-файли та аналогічні технології 

Cookie - це невеликі текстові файли, створені вашим браузером на вашому компютері, планшеті або смартфоні, які дозволяють вам зберігати дані користувача, щоб полегшити пошук та дозволити їм виконувати різні функції

Ми використовуємо cookie-файли для: 

  • встановлення країни вашого перебування і можливості показувати WEB-сайт вашою мовою та щоб, згодом і за потреби, показувати поточний статус вашого насіння. Cookies також використовуються для визначення вашого місцезнаходження, наприклад, для показу інформації про погоду.
  • Для підключення до цього WEB-сайту вам було надано можливість сконфігурувати cookie-файли, щоб обмежити їхнє використання. Ви можете зробити це у будь-який час, з допомогою параметрів вашого браузера.

 

Під час входу на цей сайт вам надано можливість налаштувати cookie-файли, щоб обмежити їх використання. Ви можете зробити це в будь-який час, налаштувавши Internet-браузер.

Параметри залежать від вашого поточного браузера:

 

 

Захист ваших даних 

Mas Seeds робить усе, щоб забезпечити захист даних. Ми захищаємо ваші дані від будь-якого несанкціонованого доступу, внесення змін, оприлюднення чи видалення. 

Ми також забезпечуємо, щоб усі наші субпідрядники мали таку ж політику захисту, як і ми.

Як користуватися своїми правами 

Товариство з обмеженою відповідальністю «Маїсадур Семанс Україна» діє відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» та приймає на себе зобов’язання стосовно захисту таких даних щодо всіх осіб, які відвідали цей сайт. У  зв'язку з чим компанія прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сайту кожному користувачеві. 

Для здійснення цих прав ви можете зв'язатися з нами за цією електронною адресою: dpo@maisadour.com 

 

Для кращого обслуговування додайте будь ласка фотокопію вашого посвідчення особи, підписану для вашого запиту.